Hoe fijn is het dat je een gesprek meteen zichtbaar kan maken.  Beeldend het gesprek neerzetten is zo waardevol, verhelderend en krachtig. Bij POPtalk vat je de eigen werkelijkheid in een beeld en dat maakt dat je snel de informatie die je nodig hebt te weten komt. Wat beweegt de ander? Waar houdt het zich mee bezig?  POPtalk zorgt ervoor dat je via de beelden dingen kunt vertellen die je in taal niet (goed) kunt uitdrukken.  

POPtalkcoach worden? 

Leer in slechts twee dagen tijd hoe je de vele mogelijkheden van POPtalk kunt inzetten in je praktijk, klas of groep!

Word POPtalk coach!

Door het volgen van de workshop: POPtalk Basis leer je in slechts twee dagen tijd hoe je van de vele mogelijkheden van POPtalk gebruik kunt maken als POPtalkcoach! 

Met POPtalk als ‘tool’ in jouw gereedschapskist kun jij op een veilige en begrijpelijke manier de verbinding aan gaan met jouw cliënt of leerling. Door samen naar de opstelling te kijken wordt erover praten een stuk makkelijker. De uitgebeelde situatie zorgt ervoor dat de ander van een afstandje naar zichzelf kijkt. Dit werkt zeer verhelderend en wordt als veilig ervaren. 

POPtalk wordt al ingezet door honderden (kinder)coaches, therapeuten, leerkrachten, begeleiders, en jeugdzorgwerkers. 

POPtalk Basis

In deze tweedaagse workshop leer je de basisbegrippen van POPtalk toe te passen in gesprekken. Praktisch en door duidelijke handvatten direct toepasbaar in je praktijk, klas of groep. 

Poptalk Mio Mondo

POPtalk basis

Een workshop waarin je opgeleid wordt tot POPtalkcoach! Na deze tweedaagse zijn de poppetjes en andere materialen niet meer weg te denken uit jouw ‘gereedschapskoffer’. Je leert hoe je dicht kunt aansluiten bij de ander en zult ontdekken hoe krachtig het is om de eigen werkelijkheid te laten verbeelden. Er gaat een (beeld)wereld voor je open!   

Onderwerpen

De basisbegrippen van de relationele werkelijkheid (externe werkelijkheid, interne werkelijkheid en interacties) worden met behulp van materialen inzichtelijk gemaakt. ‘Het ijs breken’ tijdens een kennismaking, grenzen (of grensoverschrijdend gedrag), (gezins)opstellingen, casuïstiek, gevoelens en gedachten, sociaal netwerk en het stellen en behalen van doelen komen ook aan bod. De workshops zijn interactief: je krijgt volop de gelegenheid praktisch met elkaar te oefenen. Je leert niet alleen het gesprek aan te gaan, maar ook hoe en welk beeldmateriaal geschikt is om in te zetten.  

 

 

 Werkwijze

De workshop is opgedeeld in twee bijeenkomsten van elk +/- zeven uur. Er is geen vooropleiding vereist. De studiebelasting voor deze  workshop is 25 uur (incl. praktijkoefeningen tijdens thuisstudie). De oefeningen en praktijkvoorbeelden zijn vooral gericht op gesprekken met kinderen en mensen met een verstandelijke beperking. De vertaalslag naar een andere doelgroep is eenvoudig te maken.  

Kosten

Deze 2-daagse workshop POPtalk Basis kost € 475,00. Dit is inclusief cursusboek, materialenpakket, koffie, thee, lunch en een persoonlijk certificaat met eventuele vermelding van accreditatiepunten. Het materialenpakket bevat zes unieke POPtalkwerkbladen, POPtalkjes Basis, een POPtalk kleurenwaaier en een POPtalk tas. Tijdens de workshop leer je te werken met de materialen.

Accredatie

  • SKJ 207250: 19,50 punten  
  • Registerplein: 37,5 PE punten  
  • Lerarenportfolio 

Aanmelden doe je zo:

  • Je ontvangt de factuur en enkele artikelen ter voorbereiding op de workshop. 
  • Na betaling ben jij verzekerd van deelname. 

Data Poptalk

Download het formulier om je in te schrijven voor één van onderstaande data:

Maart

Mei

September

November


Neem contact met ons op!


06 130 679 56


info@mio-mondo.nl


Groothuizenweg 14, 7165 AM Rietmolen


Voor professionals | Vergoedingen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring


Volg ons online:


Wil jij maandelijkse tips ontvangen? Volg ons dan op social media.

     
Copyright Mio Mondo | Marketing Bureau: Infinity Marketing