Ontmoet Marian!

Mijn liefde voor het kind is er al sinds mijn eigen kindertijd. Ik kreeg op 8-jarige leeftijd een zusje, naast mijn broer en broertje. Ik voelde me een klein moedertje en als hoog sensitief meisje voelde ik heel goed aan wat ze nodig had. Ik mocht haar veel leren. 

En daar werd het eerste zaadje geplant. Deze passie wakkerde alleen maar meer aan zodra ik juf en specialist jonge kind werd.  

Na enkele jaren werd ik moeder van 3 prachtige kinderen en begon ik het onderwijs door andere ogen te zien maar voelde het vooral ook in mijn lijf. Iets klopte er niet meer… 

Ik zag door de ogen van mijn kind dat op school het leren alleen maar centraal stond, mijn dyslectische kind, ik zag juist een kind met zoveel meer potentie. Maar helaas werd mijn kind gekaderd. Met als gevolg emotionele stress bij mijn kind en mij.  

Het veranderde me van passievolle vrouw in het onderwijs tot een zeer zorgzame moeder die over haar kroost waakte. Als een pitbull…. 

De passievolle pitbull in mij wilde het/mijn kind in zijn geheel zien en het zo ook benaderen. Ik volgde mijn gevoel en ging weer studeren. Dat ik door de studie en het opstarten van mijn praktijk erachter kwam dat ik zelf ook graag zo gezien wil worden sterkte me. Voelde me ook vaak onbegrepen en niet gezien. Dit was het moment om mijn zaadjes meer uit te zetten en zo groeide de praktijk. 

Door nu te kunnen zien dat alles 1 geheel is en dat we verbonden zijn met alles in ons lichaam en om ons heen, zijn er zoveel mogelijkheden om de emotionele stress te verlagen, ik kon weer samen met mijn kinderen groeien. 

Kennis en ervaring

Door alle mogelijke ‘rollen’ en lange loopbaan in het onderwijs te hebben vervuld, volgde ik een opleiding tot holistisch pedagogisch therapeut. Hierin leerde ik dat het kind en de ouder via andere kanalen beter te bereiken zijn; Adem, massage, spelen, bewegen, je denken etc. Vele verdiepende opleidingen en cursussen volgden, mijn leergierigheid houdt nog steeds niet op, mijn ervaringen groeien blijvend.

Veel kinderen en ouders ervaren emotionele stress!

Ik heb de emotionele stress de laatste jaren enorm zien toenemen. Kinderen, ouders, scholen, etc. zijn handelingsverlegen in hoe hiermee om te gaan. Ze missen informatie, kennis en werkbare tools. Dit geeft veel onbegrip, onmacht en nog meer voedende stress. Men verliest de verbinding met zichzelf en de ander.

Mijn missie & visie

Om het kind, de ouders, etc. via mijn holistische werkwijze, kennis te laten maken met de belemmerende gedachten/ overtuigingen en patronen die achter het ongewenste gedrag en emotie zitten. Werkbare tools en handvaten worden gegeven zodat een ieder die leeft en werkt met het kind, liefdevol en adequaat kunnen reageren. Waardoor het kind beter in staat is om de emotie te reguleren en het gedrag te kunnen ombuigen van het negatieve/ ongewenste naar het positieve.

Ik ben ervan overtuigd dat alles één geheel is en dat ieder individu in het gezin, klas etc met elkaar verbonden is. Overweldigende emoties en gedrag die vastgezet zijn hebben dan ook een impact op een ieder. Ik geloof in een liefdevolle, open, krachtige verbinding, die het kind en de mens in staat stelt om blijvend te ontwikkelen zodat iedereen weer in zijn kracht kan gaan staan

Mijn passie

Het Kind. In al zijn puurheid, ze zien altijd de kansen die het leven biedt.

Marian baby
Marian kleuter

Wat maakt onze begeleiding/behandeling anders? Wij verbinden…

De verbindende factor in de begeleiding/therapie bij Mio Mondo is de kijk en werkwijze. Het verbinden van de Chinese geneeswijze met ons Westerse. Het versterkt, vult aan en laat het proces soepeler en makkelijker verlopen.  

 

En wist je dat?

Mijn wens

Dat er verbinding is met het hart en lichaam, kind en/of ouder, het weer gaat stromen en je ogen weer gaan stralen en twinkelen. Dat je de kracht voelt borrelen en kan inzetten waar en wanneer jij maar wil! 

Herken jij je in dit verhaal? Ervaar jij, je kind en je gezin ook emotionele stress en zijn er veel verschillende emoties waarbij jullie uit de verbinding zijn met elkaar… 

 

Meld je dan nu aan voor een gratis ‘Ik help je op weg’ sessie waarin we samen gaan kijken wat we voor jullie kunnen gaan doen.