Ontmoet Lonneke

Hallo, mijn naam is Lonneke Asbroek. Samen met mijn vriend Rik woon ik in Haaksbergen. In 2020 heb ik de HBO bachelor Pedagogiek met uitstroomprofiel jeugdzorg afgerond in Zwolle. Met deze opleiding, gespecialiseerd in kinderen en jongeren, ben ik SKJ geregistreerd. 

Vanaf augustus 2022 werk ik op de vrijdag in de praktijk van Mio Mondo. Als beginnend beroepskracht vind ik het fijn om in een team terecht te komen met zoveel ervaring.

Met mijn eigen ervaring en mijn kennis kan ik met nieuwe inzichten komen. Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens het werken met kinderen en jongeren in verschillende leeftijden en met verschillende hulpvragen.

Elk kind is uniek en heeft een eigen ondersteuningsbehoefte.

Om te kunnen werken met kinderen is het opbouwen van een vertrouwensband met het kind erg belangrijk. Het unieke van het kind leren kennen en van daaruit de ondersteuning bieden die het nodig heeft. Mijn rustige uitstraling helpt mij met het opbouwen van de vertrouwensband. In mijn werk vind ik het contact met het netwerk belangrijk.

Door samen te werken met het netwerk van het kind kan ik het kind zo optimaal mogelijk begeleiden. Elk kind bewandelt zijn eigen weg en ik vind het fijn dat ik een stukje mee mag lopen als het kind het nodig heeft om verder te kunnen wandelen.

Ik ontmoet je graag bij Mio Mondo! 

De menselijke manier van groeien is uniek; deze kent geen regels en kan op tal van manieren plaatsvinden.


Marscha Sinetar

Meld je dan nu aan voor een gratis ‘Ik help je op weg’ sessie waarin we samen gaan kijken wat we voor jullie kunnen gaan doen.