Ontmoet Astrid!

Ik ben Astrid Muijsers. Samen met mijn man en onze zoon en dochter woon ik in Ruurlo, waar ik mijn eigen kindercoachpraktijk run. Vanaf december 2022 mag ik op de vrijdag het team van Mio Mondo versterken.

Met de komst van onze kinderen ben ik me nog meer gaan verwonderen over de innerlijke kracht en de talenten die kinderen van nature in zich hebben. Steeds meer ontdekte ik ook wat onze waarden thuis zijn bij het helpen opgroeien van onze kinderen: dicht bij jezelf blijven, je eigen pad kiezen, vertrouwen op je eigen kracht en talenten. Daardoor realiseerde ik me dat ik niet altijd bij mezelf ben gebleven en te lang heb geprobeerd aan verwachtingen van anderen te voldoen. Ik kwam er verder achter dat mijn hoogsensitiviteit een belangrijke rol speelde. In mijn omgeving zie ik steeds meer mensen hiermee worstelen, zowel ten aanzien van zichzelf als van hun kinderen.

Ik heb 7 jaar geleden het heft weer in eigen handen genomen en ben mijn hart gaan volgen. Ik ben terug naar mijn basis gegaan: mijn intuïtie en talenten. Nadat ik bijna 20 jaar als communicatiespecialist bij de overheid had gewerkt, heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd. Het is het mijn missie om kinderen en hun ouders te laten ervaren hoe sterk ze zijn als ze durven te vertrouwen op hun eigen intuïtie en talenten. Dan pas kun je lekker jezelf zijn, plezier hebben, rust ervaren en vol zelfvertrouwen stralen op jouw eigen unieke manier.

Elke dag geniet ik van de eerlijkheid van kinderen (ja, dat is soms ook een enorme spiegel!), hun onbevangenheid en hun natuurlijke kracht om te weten wat nodig is. 

Tot ziens bij Mio Mondo!

Ik geloof dat kinderen geboren worden met een onmetelijke innerlijke wijsheid. Hoe zou de wereld er uitzien als wij daar op durven te vertrouwen?


Marscha Sinetar

Meld je dan nu aan voor een gratis ‘Ik help je op weg’ sessie waarin we samen gaan kijken wat we voor jullie kunnen gaan doen.