Ontmoet Annemarijn

Hallo, mijn naam is Annemarijn Buurman en sinds juli 2024 werkzaam bij Mio Mondo. Samen met mijn twee kinderen woon ik in Neede.

Mijn passie is altijd geweest om te werken met kinderen. Als 15-jarig meisje wilde ik in de kinderopvang werken. Ik heb tot op heden veel ervaring opgedaan, maar niet in de kinderopvangbranche. De passie om met kinderen te mogen werken is er nog altijd.

Na ruim 8 jaar als ambulant jeugdzorgwerker in de regio Achterhoek te hebben gewerkt, werd het tijd voor een kleine verandering. In plaats dat ik naar de gezinnen toe ga, komen de gezinnen naar de praktijk. De praktijk biedt een rustige en veilige omgeving waar we gaan samenwerken, met veel en leuk (spel)materiaal. Samen kijken we waar de hulpvragen liggen en waar er behoefte aan is. Het is erg mooi en waardevol om de kwaliteiten en krachten weer zichtbaar te maken en eenieder nog meer te laten groeien. Van zowel de kinderen als de ouders.

Door mijn open en laagdrempelige houding, gevoel voor humor voelen kinderen zich snel op hun gemak bij mij. Ik vertrouw veel op mijn gevoel en ik hoop samen met de kinderen middels onze samenwerking binnen Mio Mondo dat ze weer meer mogen leren vertrouwen op hun gevoel en daardoor weer mogen groeien en zich daardoor weer blij(er) mogen gaan voelen. Want dat is wat ik ieder kind gun: groei en blijdschap!

Ik ontmoet je graag bij Mio Mondo!

Warme groet,

Annemarijn Buurman

De menselijke manier van groeien is uniek; deze kent geen regels en kan op tal van manieren plaatsvinden.


Marscha Sinetar

Meld je dan nu aan voor een gratis ‘Ik help je op weg’ sessie waarin we samen gaan kijken wat we voor jullie kunnen gaan doen.