Ontmoet Anne!

Hallo, mijn naam is Anne Stroot, getrouwd met Michiel en samen met onze drie prachtige jongens wonen we in Eibergen. Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds kort op de dinsdagen werkzaam bij Mio Mondo als gediplomeerd kind/jeugd en gezinsprofessional. Hiervoor ben ik SKJ geregistreerd.  

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in de ambulante hulpverlening, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van coaching en hulpverlening, volg ik regelmatig trainingen en workshops. Ik heb een brede basis waar ik al mijn kennis, vaardigheden en oefeningen uit kan plukken om toe te passen in mijn werk. 

Ik vind het fijn om kinderen op een positieve manier te helpen in hun ontwikkeling en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun belevingswereld. Door de combinatie van gesprekken, creatief bezig zijn en spelen, stimuleer ik kinderen zodat ze hun kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen. Een van de belangrijkste uitgangspunten in mijn werk met kinderen is dat elk kind oké is en dat elk kind er mag zijn.  

Ik heb oprechte aandacht voor het kind en voor de ouder(s). Ik bied vertrouwen, rust en ruimte. Ruimte waar het kind zich kan en mag uiten en kan ontdekken wat het allemaal al kan. Daarnaast geloof ik in de kracht van positieve aandacht en dat alles wat je aandacht geeft groeit.  

Anne Mio Mondo

“Zelfs een klein voorval in het leven van een kind is een gebeurtenis in de wereld van het kind en dus een wereldgebeurtenis.”


Gaston Bachelard

Meld je dan nu aan voor een gratis ‘Ik help je op weg’ sessie waarin we samen gaan kijken wat we voor jullie kunnen gaan doen.