Individuele coaching

Wil je dat jouw kind leert omgaan met ‘lastige’ emoties, dat het gelukkig is en weer zorgeloos kan genieten van zijn jeugd?

We bekijken ‘samen’ welke aanpak het beste past bij jouw KIND. Wij bekijken dan hoe we de ‘behoeften’ van je kind spelenderwijs kunnen aanpakken.  

Herken jij jouw KIND hierin?

Het gedrag van je kind heeft invloed op de reactie van de omgeving, maar de omgeving beïnvloedt ook het gedrag van je kind. Dat maakt dat ieder kind en zijn omgeving uniek zijn! Dit is niet voor ieder kind prettig, het kind kan zich onveilig, alleen, onzeker etc. voelen.  

Hoe zou het voor je zijn als:

‘Ontwikkeling is een blijvend dynamisch proces. 

Kennis en ervaring

Door alle mogelijke ‘rollen’ en lange loopbaan in het onderwijs te hebben vervuld, volgde ik een opleiding tot holistisch pedagogisch therapeut. Hierdoor kan ik het kind en de ouder op verschillende manieren bereiken en weer verbinden met. 

1 op 1 begeleiding voor het beste en snelste resultaat! 

“Mijn passie is het kind. In al zijn/ haar PUURHEID. Ze zien altijd de kansen die het leven biedt!”

– Marian Huiskes

Individuele begeleiding
"Wat ben je toch een geweldig mens Marian! Je hebt heel veel geleerd in je leven om dit ‘werk’ te kunnen doen, maar jij hebt ook iets wat niet te leren is. Jouw passie en kracht en verbinding met kinderen is heel bijzonder en uniek."
Ilse
Neede
"Wij zijn heel erg blij met de begeleiding die Marian heeft geboden aan onze hooggevoelige dochter! Ze voelde zich na de eerste afspraak direct op haar gemak, wat heel belangrijk is. Ze zit nu zo veel beter in haar vel. Ze heeft o.a. veel meer zelfvertrouwen, kan haar gevoel en gedachten sneller benoemen en maakt zich minder druk om dingen die komen. Daarnaast heeft Marian ons het laatste zetje gegeven waardoor wij een belangrijke beslissing hebben genomen voor onze dochter. Dit heeft erg goed uitgepakt en er mede voor gezorgd dat het nu nog beter met haar gaat. Wij kunnen Marian dan ook sterk aanbevelen aan ouders die zorgen hebben om hun kind."
Ouders van een 8 jarige dochter
Haaksbergen
Mio Mondo icoon
Marian Huiskes flamingo

‘Gevoel, speelsheid, kennis samen met intuïtie en inzicht vormen de leidraad van elke beoogde verandering.’

 

Ik wil graag een ‘oriëntatie’ gesprek aanvragen om te ontdekken of deze spelenderwijze begeleiding iets is voor mijn kind!

Vergoeding

Begeleiding/therapie voor uw kind tot 21 jaar wordt als het gaat om een Jeugdwet of WMO hulpvraag vergoed door de gemeente. De verwijzing door de huisarts, jeugdarts, kinderarts of vanuit de zorgteams, zorgregisseurs, vmk teams van de gemeenten dient te verwijzen naar praktijk Mio-Mondo.

Contact

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Kijk in de ogen van een kind, je kunt niets diepers vinden.

Osho