Bikkeltraining Mio Mondo


Mijn kind zit niet lekker in zijn vel. Iedere dag die strijd omdat hij niet naar school wil!
 

Op school droomt mijn kind vaak weg. De juffen van school en wij maken ons zorgen. 

Wat is er aan de hand met ons kind? 

Herken jij jouw KIND hierin?

Zie en merk je ook dat jouw kind net dat extra duwtje in de rug nodig heeft om steviger en handiger te kunnen zijn in de klas, thuis en met vriendjes? 

Hoe immens fijn is het om te zien dat…

mijn kind is weer krachtig en staat weer vol in het leven!

Hoe zou het voor je zijn als:

Spelenderwijs leert jouw kind nieuwe vaardigheden en ze oefenen ermee thuis en in de groep. Voor ouders en leerkrachten geven we na iedere bijeenkomst een info-brief mee zodat ouders en leerkrachten precies weten waar we aan gewerkt hebben en hoe je dat eenvoudig thuis of in de klas kunt inzetten. Bovendien krijgt elk kind het toffe prentenboek ‘bikkeltjes met lef’ of leesboek ‘bikkels in de dop’ mee naar huis.

Ik wil mijn kind weer zien genieten i.p.v. zorgen maken over de ‘wat als-en…’ 

Deze handvaten en inzichten krijgt jouw kind in de BIKKEL-trainingEN

Bikkeltrainingen zijn therapeutisch en onderscheiden zich door op een intensievere te begeleiden en zijn gericht op verandering en herstel. Bikkeltrainingen worden gegeven door gecertificeerde jeugdhulpverleners.  

In 6 bijeenkomsten van 90 minuten leert je kind op te komen voor jezelf en weerbaar zijn!

Bikkeltraining
Praktische informatie

Inhoud training: 

Wat leert mijn kind?

In deze groepsbijeenkomsten leert jouw kind:

Locatie

DAR Rietmolen ‘kleintje bieb’.

Groep of individueel?

Misschien vraag je je af wat voor jouw kind het meeste helpt een training in een groepje of individueel. Soms lukt het niet om je kind deel te laten nemen aan een groepstraining of past een één op één aandacht beter bij je kind?   

Klik dan op de link voor informatie over de individuele begeleiding of vraag een gratis informatiegesprek aan. Ik help je graag!


Vergoeding

Wordt een groepstraining ook vergoed?

Groeps en indivudele Begeleiding/therapie voor uw kind tot 21 jaar wordt als het gaat om een Jeugdwet of WMO hulpvraag vergoed door de gemeente. De verwijzing door de huisarts, jeugdarts, kinderarts of vanuit de zorgteams, zorgregisseurs, vmk teams van de gemeenten dient te verwijzen naar praktijk Mio-Mondo. Wij zijn gecontracteerd zorgaanbieder 

Bikkeltraining

Weerbaarheid

Inschrijven Bikkeltraining

Wil jij deze training voor je kind? Selecteer de gewenste maand om jouw kind in te schrijven voor de training. Nadat de inschrijving is voldaan, nemen we contact op om een online intakegesprek te plannen. 

Heb je vragen over de training, neem dan vrijblijvend contact op.

" Wij zijn met onze dochter bij praktijk Mio Mondo terecht gekomen om haar meer zelfvertrouwen te geven en haar te begeleiden bij het omgaan met, voor haar, lastige situaties. De toegankelijke en prettige begeleiding van Marian heeft er zeker aan bijgedragen dat onze dochter beter om kan gaan met lastige situaties en heeft haar zelfvertrouwen doen groeien. Wij kunnen praktijk Mio Mondo zeker aanbevelen. "
Vader van 12 jarige zoon
Haaksbergen
"Onze zoon was verlegen, teruggetrokken, angstig en kon niet goed voor zichzelf opkomen waardoor hij toen alles als spannend heeft ervaart. We wilden hem helpen zodat hij steviger in zijn schoenen zou komen te staan en meer voor zichzelf op zou komen. Door de begeleiding/therapie kan hij beter met, voor hem, lastige situaties omgaan en ervaart ze als minder spannend. Hij vond het fijn om naar jou toe te gaan omdat je echt de tijd voor hem nam en je deed het op een leuke manier. Hij is op een goede en fijne manier geholpen. Hij heeft er veel baat bij gehad. "
Moeder van puberzon
Neede
Mio Mondo icoon
Marian Huiskes flamingo

Maak kennis met Bikkelboy Bob, Woeste Wilma, Piepmiep Paula en Chill Bill”

Twijfel je of je jouw kind mee laat doen in een training of toch wilt gaan kiezen voor een individueel traject? Neem dan contact met ons op!