Het is zover….Mio Mondo en aromatherapie een goede match

By 27 mei 2018 Kindermassage, Mio Mondo

“Mam, weet je nog? Als ik was gevallen of ik had zo’n een pijn in mijn buik dan legde jij altijd je handen op mijn buik of knieën. Dat vond ik altijd zo fijn! En weet je? Het hielp altijd…..  Wonderlijk toch, mam, ik mis het!” ( aldus mijn al uit huis zijnde jong volwassen dochter). Heb ik nou zulke magische handjes of….? Ik heb in een eerder blog (2015) al geschreven dat aanraken levensbehoefte no. 1 

 

Om SPRUITEN in mijn praktijk extra te ondersteunen komt massagetherapie standaard voor in een begeleiding of therapeutische sessie. Massagespel waarbij de spruiten de kleding aanhouden zijn dan ook favoriet bij menige SPRUIT en ouder. Je kan je spruit extra ondersteunen door het een massage te geven met etherische oliën en aromatherapie.

 

Vaak, heel vaak raad ik ouders aan om de voeten, rug en eventueel buik van u allerliefste SPRUIT te masseren met olie. Altijd krijg ik de vraag om welke olie het dan gaat. Zelf raad ik altijd aan om te kijken naar een goede pure essentieel oliën. Zonder al teveel toevoegingen. Hoe puurder hoe heilzamer. Om in deze behoefte te voorzien en omdat het me altijd enorm geprikkeld heeft heb ik samen met mijn dochter Janneke ( schoonheid- en welness specialiste) onderzocht wat voor kinderen goede pure oliën zijn  zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Al snel kwamen we uit bij CHI Naturel en ben ik op 30 november de cursus “universele basis aromatherapie” gaan volgen. Ellen Wagenaar van CHI gaf deze inspirerende cursus en sindsdien heb ik me verder verdiept en laten verrassen door het gebruik van de essentiële oliën.

 

Waarom?
De combinatie van aromatherapie en massage olie zorgt voor een verdieping van de werking: de werkzame bestanddelen van de etherische olie worden direct opgenomen door het lichaam. Aromatherapie heeft een positief effect op de lichamelijke,verstandelijke en emotionele ontwikkeling van je SPRUIT. Daarnaast veraangenamen de geuren de gemoedstoestand, geeft het een prettige en veilige sfeer.

En nu is dat zover….

Er zijn 5 massage SPRUIT oliën geboren. en te koop in de praktijk:

  • Voor de angstige SPRUIT is er MOED
  • Voor de boze SPRUIT is er RUST
  • Voor de verdrietige SPRUIT is er VROLIJK
  • Voor de onzekere SPRUIT is er VEILIG
  • Voor de drukke SPRUIT is er KALM
  • De massage  “SPRUIT-OLIE”‘  van Mio Mondo bevat pure en natuurlijke ingrediënten op basis van amandelolie/jojoba olie en 1 of meerdere essentiële oliën. De gebruikte massageolie is dan ook 100% volledig natuurlijk product. Een paar druppels is dan vaak al voldoende om je SPRUIT mee te masseren.

    Tjonge, wat een nieuws hé? Ik ben er erg trots op en heb dan ook heel erg veel zin om deze oliën aan jullie voor te stellen. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en weet dat het een heel goed product is ter ondersteuning van je handelingsverlegen SPRUIT. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

    Warme groet, Marian